Skip to content
Dolj Știri locale

ISU Dolj: Aerul de la şcoala din Daneţi nu pune în pericol viaţa copiilor

" "

Update 12.56

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj a anunţat, miercuri, în urma verificărilor făcute la şcoala din Dăneţi, că aerul inspirat de elevi nu le pune viaţa în pericol. Mai mulţi elevi de la această unitate de învăţământ au ajuns la spital, suspectându-se o intoxicare cu substanţe de dezinsecţie.

" "
" "

Reprezentanţii ISU Dolj au transmis, miercuri, că a fost verificată calitatea aerului la şcoala din Daneţi, stabilindu-se că aerul inspirat nu pune în pericol viaţa copiilor. Testări mai amănunţite vor face alte instituţii abilitate, a precizat ISU Dolj, potrivit News.ro.

———————————————————————————————-

Mai mulţi elevi de la şcoala generală din localitatea Daneţi au ajuns la dispensarul din comună cu simptome de intoxicaţie.

Mai multe echipaje SMURD acţionează în localitatea Daneţi din Dolj, unde s-a anunţat că 17 copii prezintă simptome precum greaţă, vărsături, ameţeli. Toţi au fost evaluaţi şi vor fi transportaţi la spital de către echipajele ajunse la faţa locului, printre acestea inclusiv trei autospeciale pentru victime multiple.

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Suspiciunea este aceea că elevii ar fi suferit o intoxicaţie în urma acţiunii de dezinfecţie, informează adevarul.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *