Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: Intervenţii ale pompierilor în mai multe zone, în urma ploilor torenţiale. Judeţul s-a aflat sub avertizare de Cod roşu

unsplash.com

Pompierii doljeni intervin, duminică seară, pe mai multe străzi din municipiul Craiova dar şi în localitatea Băileşti unde ploile torenţiale căzute într-o perioadă scurtă de timp au provocat inundaţii în gospodării. O parte din acest judeţ s-a aflat sub avertizare Cod roşu de furtuni şi ploi, duminică seară.

La Craiova, localnici pe patru străzi au solicitat intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru scoaterea apei din gospodării inundate în urma ploii torenţiale. Pompierii acţionează, cu motopompe, duminică seară, pe străzile Homer, Macului, Aleea 1 Bălteni şi Oscar Obedeanu pentru evacuarea apei adunate în curţi.

Acţiuni similare au loc şi la Băileşti, unde două gospodării au fost inundate, nivelul apei atingând 30 de centimetri. Potrivit News.ro, în localitate intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Pompierii au intervenit şi pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în municipiul Craiova, pe strada George Breazul, bl. H 22. La faţa locului intervine Detaşamentul 2 Pompieri Craiova cu o autospecială.

Judeţul Dolj s-a aflat, duminică seară, timp de 50 de minute, până la ora 20, sub avertizare Cod roşu de grindină de dimensiuni mari, vijelie puternică şi averse torenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *