Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: Lipsa de semiconductori la Ford Craiova oprește producția opt zile

Facebook/ford craiova

Oficialii Ford România au anunțat astăzi că uzina din Craiova este nevoită să oprească producția pentru opt zile din cauza lipsei de semiconductori, conform economica.net.

Conform anunțului Ford România de astăzi, uzina din Craiova va fi oprită, temporar, timp de opt zile, începând cu 26 februarie.

Ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afectează o mare parte din industria auto globală, Ford Craiova va suspenda temporar producția de vehicule și motoare timp de opt zile, începand cu 26 februarie”, menționează cei de la Ford.

De asemenea, ei susțin că „planul actual este ca producția la Ford Craiova să fie reluată pe data de 10 martie. Pe parcursul celor 8 zile în care producția va fi suspendată, angajații fabricii vor fi plătiți conform acordurilor încheiate între companie și sindicate și tinând cont de legislația în vigoare.

La nivel global, Ford monitorizează îndeaproape situația și își adaptează planurile de producție pentru a minimiza efectul asupra angajaților, furnizorilor, clienților și dealerilor din intreaga Europa”.

Vezi continuarea aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *