Skip to content
Dolj Știri locale

UPDATE Dolj: Microbuz cu 13 persoane, răsturnat în afara părţii carosabil, la Pieleşti; a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

news.ro

Update 13.23

Două persoane au decedat, miercuri, în accidentul produs la Pieleşti, în judeţul Dolj, iar şase persoane au fost transportate la spital. ISU Dolj a transmis că 13 persoane erau în total în microbuz, iar cinci au refuzat transportul la spital, scrie News.ro.

———————————————————————-

Un microbuz în care se aflau 15 persoane s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului, scrie News.ro.

Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată  au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.

Deocamdată misiunea este în dinamică, nu se ştie exact starea celor 15 persoane.

Revenim cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *