Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: Oficiul de Cadastru continuă tot cu activitatea online

economica.net

Reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj au anunțat, vineri, că la nivelul instituției se va menține măsura sistării activității de relații cu publicul, în perioada 14 – 31 decembrie 2020, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19, potrivit craiovaforum.ro.

Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru si carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail ([email protected]) sau poștă.

În perioada 14 decembrie – 31 decembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea”, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, de instituție.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate, sau al birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Dolj (www.ocpidolj.ro),  dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic, prin e-mail sau prin sistem de videoconferință (utilizând serviciul gratuit Google Meet).

Numerele de telefon și adrese de e-mail  destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

Email: [email protected]

Telefon centrală: 0251413128, 0251414286

Telefon relația cu publicul: 0251413129

Telefon relația cu birourile notariale: 0251411708

Fax: 0251418018

Fax pentru birouri notariale: 0251411646

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *