Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: Premierul Florin Cîțu vine marți în județ. Se semnează contractul pentru reabilitarea Colegiului Carol I din Craiova

Florin Citu Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu va ajunge marți, în municipiul Craiova, la sediul Prefecturii Dolj urmând a fi semnat contractul de reabilitare și consolidare a Colegiului Național Carol I, potrivit craiovaforum.

Înainte de a se semna acest contract, premierul va vizita unitatea de învățământ alături de directorul instituției, Daniel Ion.

În timpul deplasării sale în Craiova, Cîțu va fi insotit de către Cseke Attila, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Nicolae Ciucă, Ministrul Apararii Nationale,  presedintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica si parlamentarii PNL si USR Dolj

Totodată, premierul se va întâlni și cu primarii din județul Dolj, în prezența ministrului Dezvoltării și a prefectului județului Dolj Nicușor Roșca.

Tot în program este prinsă și o vizită pe Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitesti, proiectat si executat de catre Tirrena Scavi SpA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *