Dolj: Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci. Două persoane au ajuns la spital

Furtună. Sursa foto: UNSPLASH.COM
Furtună. Sursa foto: UNSPLASH.COM

O furtună abătută miercuri seară asupra judeţului Dolj a provocat pagube în mai multe localităţi ale judeţului, unde vântul puternic a doborât arbori. În noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Cioroiu, un copac a căzut peste un autoturism în care se aflau două persoane. Ambele au fost rănite, fiind transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova.

Intervenţii ale pompierilor doljeni au avut loc, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi, în localităţile Galice Mare, Malu Mare, Murta, Bechet şi Cioroiu, unde mai  mulţi arbori au fost puşi la pământ de vântul puternic.

În satul Cioroiu, un copac a căzut peste un autoturism în care se aflau şoferul şi un pasager. Ambii au fost răniţi şi transportaţi la spital.

La Bechet, un arbore a căzut peste trei autoturisme aflate în parcarea unui hotel. În urma incidentului nu au existat victime, doar pagube materiale, informează news.ro.

Judeţul Dolj se află în continuare, până joi la ora 10, sub avertizare meteo Cod portocaiu de instabilitate atmosferică.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: