Skip to content
Politică

Dominic Fritz ar urma să fie schimbat din funcţia de preşedinte al USR Timiş: „Noi dezertări sunt pregătite!”

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a prezentat pe pagina sa de Facebook un sondaj de opinie în care el ar fi preferat de 61 la sută dintre persoanele care au participat la această consultare pentru funcţia de edil. Robu a susţinut că potrivit surselor sale, actualul primar, Dominic Fritz, va fi schimbat din funcţia de preşedinte al USR Timiş.

„Rezultatele sondajului Facebook privind opţiunile de vot pentru funcţia de primar, determinate în noiembrie 2022 sunt următoarele: Nicolae Robu: 61%; Dominic Fritz (USR): 21%; Raul Olajos (REPER): 18%. Votanţii lui Nicolae Robu l-ar prefera: 67% din ei, independent; 33% din ei, din partea PNL. Menţionez că analiza voturilor arată clar implicarea unei gherile fritziste, în anumite momente venind 10-15 voturi succesive în circa 2 minute pentru Dominic Samuel Fritz, ceea ce nu se întâmplă în cazul celorlalţi doi candidaţi”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Fostul edil a precizat că sondajul nu este unul ştiinţific.

”Precizăm că sondajul nu se revendică a fi unul ştiinţific. Specialiştii susţin că Fritz e sub pragul considerat no return, ceea ce dă fiori şlehtei!”, a mai scris Robu.

De asemenea, Nicolae Robu a dezvăluit că, potrivit surselor sale, Dominic Fritz va fi schimbat din funcţia de preşedinte al USR Timiş.

„Surse din USRPLUS spun că în curând Fritz va fi schimbat din funcţia de preşedinte USRPLUS. Evident, nici PNL, nici PSD nu-şi doresc asta, ele fiind foaarte mulţumite cum «merge» treaba în USRPLUS, de unde noi dezertări sunt în pregătire!”, a scris Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *