Skip to content
Internațional Republica Moldova

Donald Trump a fost onorat de apariţia sa în seria „Singur Acasă”

CNN.com

Într-o discutie purtată în Ajunul Craciunului cu mai mulți militari americani, preşedintele american a fost întrebat de către unul dintre ei de apariţia în seria „Singur Acasă”, scrie Adevarul.

”Eram un pic mai tânăr, s-ar spune”, a povestit magnatul în domeniul imobiliar, care tocmai achiziţionase Plaza Hotel de la New York, iar mai multe scene au fost filmate acolo.

”A devenit, evident, un mare succes”, a continuat el. ”Un mare succes de Crăciun, unul dintre cele mai mari. Este o onoare că am fost implicat într-un asmenea lucru”.

Trump apare doar succint în film, care a fost lansat în 1992.

Uitat din nou de familia sa, micul Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, îşi găseşte cu greu drumul în luxul hotelului, în care petrece singur sărbătorile.

El opreşte, atunci, un bărbat îmbrăcat cu un pardesiu lung şi negru şi cu o cravată roşie (încă de pe atunci) şi-l întreabă unde este recepţia.

”În capul culoarului, la stânga”, îi răspunde simplu Donald Trump, ca un bun proprietar al locului.

Actorul Matt Damon a declarat în 2017, într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter, că miliardarul autoriza să se filmeze în localurile sale doar în schimbul unui mic rol în filmul respectiv.

Fostul prezentator al reality-show-ului ”The Apprentice”, Donald Trump mai face figuraţie – în propriul său rol – pe genericul a aproximativ 20 de filme şi seriale, între care ”Zoolander” sau ”Sex and the City”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *