PSnews

Ultima Oră

Donald Trump, gafă monumentală la o conferință de presă

youtube.com

La ultima lui conferință de presă, noul Președinte ales al SUA,Donald Trump, nu a fost întrebat multe lucruri legate de economie, însă atunci când s-a întâmplat, acesta ar fi trebuit să invoce amendamentul 5 din Constituția americană care îi dădea dreptul să nu răspundă la întrebare.

Trump a spus că sunt 96 de milioane de americani în căutarea unui post de muncă, însă pur și simplu nu reușesc să îl obțină.

Acest număr este departe de a fi adevărat. Sunt de fapt 96 de milioane de americani care au vârsta de peste 16 ani care nu lucrează. Din 96 de milioane, ar fi 5.4 americani care încearcă să îți caute un loc de muncă. Restul oamenilor sun la pensie, bolnavi, cu dizabilități, casnici sau merg la școală.

Dacă întradevăr există un număr mare de americani care își caută un loc de muncă, este de înțeles să stimulezi economia. Dacă numărul se micșorează, așa cum sugerează statisticile, acest fapt indică că nu mai este nevoie de stimularea economiei și  prea multă ar putea duce la inflație, potrivit cnbc.com.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi