Donald Trump Jr a mers în Ungaria. Artizanul vizitei e Adrian Thiess, româno-german expert în evenimente de mare profil

Sursa foto: Orban Viktor

Omul de afaceri Donald Trump Jr, fiul candidatului republican la prezidențialele americane, Donald Trump, a fost recent în Ungaria, unde a vorbit despre alegerile din SUA și despre politica globală în general.

Artizanul vizitei lui Trump Jr la Budapesta a fost Adrian Thiess, omul care în trecut l-a adus și pe șeful Grupului Bilderberg la București și pe Mihail Gorbaciov sau pe șeful CIA și NSA, generalul Michael Hayden.

Cine l-a adus pe Donald Trump Jr în Ungaria

Adrian Thiess este un expert în crearea de evenimente de mare profil în România și regiune cu unii dintre cei mai importanți lideri publici, de ex. Mihail Gorbaciov, fostul președinte al Uniunii Sovietice, Richard Haass, președintele Consiliului pentru Relații Externe, Etienne Davignon, președintele Grupului Bilderberg, George Friedman, președintele Stratfor, Betsy Myers, COO Obama pentru America, generalul Michael Hayden, Fost director NSA și CIA, Sir Tim Berners Lee, inventatorul World Wide Web, Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, Brad Parscale, managerul de campanie al președintelui Trump pentru 2020, co-fondatorul Tesla Martin Eberhard și alții.

În domeniul sportului, a fost omul care a promovat meciul lui FC Barcelona din România cu Dinamo București, dar și promotorul Turului European cu Paris Saint Germain 2019 în Germania. El a organizat primul eveniment cu Superstarul Snooker Ronnie O’Sullivan din România și, după aceea, al doilea cel mai important eveniment global de snooker după Crucible, European Masters. În 2022, a organizat Superbet International Cup cu Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid în prima ediție.

Adrian Thiess a fost și unul dintre cei mai tineri consilieri personali ai Președintelui României, Ion Iliescu, la doar 24 de ani.

A fost unul dintre principalii consilieri de campanie ai multor personalități politice din România și un consultant de afaceri implicat în investiții majore în România.

Are cetățenie germană și română și locuiește în Baden-Baden Germania și București, România.

Donald Trump Jr, discuții cu Viktor Orban la Budapesta

Trump Jr a vorbit, joi, la Mathias Corvinus Collegium (MCC) din Budapesta, despre alegerile din SUA și politica internă, precum și despre politica globală, inclusiv conflictul din Orientul Mijlociu și războiul din Ucraina, potrivit Daily News Hungary.

Omul de afaceri a spus că premierul ungar Viktor Orban e văzut de cercurile conservatoare americane drept un mare lider care „pune Ungaria pe primul loc”.

De altfel, fiul fostului președinte american Donald Trump a fost primit de premierul Orban în birourile sale din Budapesta. Cei doi au vorbit despre viitorul relațiilor Ungaria-SUA, migrația ilegală, precum și opțiunile de pace în războiul din Ucraina.

Sursa foto: b1tv.ro

Citeşte mai mult aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: