Skip to content
Politică

Donald Trump, noul președinte al SUA: Nu vom eșua în fața nimănui!

efemeride.ro

Donald Trump este cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, transmite The Associated Press într-o postare pe Twitter.

Candidatul republican a câștigat scrutinul prezidențial din Statele Unite ale Americii, conform proiecțiilor agenției Associated Press.

”Îmi cer scuze pentru faptul că v-am facut să mă asteptati. Tocmai am primit un telefon de la doamna Clinton. Dânsa ne-a felicitat pe toți pentru victoria de astăzi, si eu am felicitat-o la rândul meu pe dânsa pentru ca a fost o campanie dificilă. Hillary a lucrat din greu și îi datorez multa recunostința pentru serviciul in slujba tarii noastre, Este momentul acum ca americanii sa vindece ranile diviziunii. Va spun tuturor ca este momentul sa ne unim ca o natiune unita. Eu ma angajez fata de fiecare cetatean ca voi fi presedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales sa nu ma sprijine, ma adresez dvs, pentru a-mi acorda sprijinul pentru a lucra impreuna. Noi nu am dus o campanie, ci mai degraba o miscare extraordinara alcatuita din milioane de barbati și femei care isi iubesc tara. Este o miscare alcatuita din americani de toate rasele, de toate natiunile. Daca lucram impreuna, vom incepe sarcina urgenta de a ne construi tara si de a ne indeplini visul american. Este ceea ce vreau sa fac pentru tara noastra. Avem un potential economic extraordinar, am ajuns sa imi cunosc tara foarte bine. Fiecare american va avea sansa sa isi arate potentialul. Vom repara orasele, autostrazile, vom reconstrui spitalele, intreaga infrastructura pe care o avem, vom furniza locuri de munca multor americani. In sfarsit vom avea grija si de veteranii nostri. Ne vom îmbarca pe calea creșterii produsului intern brut al Americii. Avem un plan economic măret. Vom fi cei mai puternici din lume. Niciun vis nu e prea măreț, nicio dificulate nu este prea mare. America nu se va mulțumi cu altceva decat cu ce este mai bun. Trebuie sa visam la lucruri marete pentru natiunea asta. Vreau sa spun comunitatii internationale, ca interseul Americii va fi pe primul loc. Nu vom eșua in fața nimanui, nu veti vedea din partea noastra ostilitate. Vreau sa profit de acest prilej, sa multumesc câtorva oameni. Vreau să le mulțumesc părinților mei, care se uita din cer la mine. Am învățat foarte mult de la ei. Vreau să le mulțumesc surorilor mele, care sunt aici în aceasta seara. Și fratelui meu Robert îi mulțumesc”, a declarat noul președinte al SUA, Donald Trump.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *