Skip to content
Internațional

Donald Trump promite răzbunare, după ce fostul său consilier John Bolton va publica o carte cu dezvăluiri explozive

https://www.facebook.com/pg/DonaldTrump Facebook

Preşedintele american Donald Trump a declarat că fostul său consilier pe probleme de securitate John Bolton va plăti scump pentru încălcarea legii prin publicarea cărţii sale. Declaraţia liderului de la Casa Albă survine deciziei unui judecător care a respins cererea guvernului american de a bloca lansarea pe piaţă a acestei cărţi explozive.

Bolton a încălcat legea, a fost denunţat şi învinuit că a făcut acest lucru, cu un preţ foarte scump de plătit. Îi place să lanseze bombe asupra oamenilor şi să-i ucidă. Acum, bombele vor cădea pe el!”, a scris preşedintele pe Twitter. Donald Trump a reacţionat afirmând că fostul său consilier pentru securitate naţională va plăti un ”preţ foarte mare” pentru că şi-a publicat lucrarea fără autorizarea Casei Albe.

John Bolton a pus în pericol securitatea naţională a Statelor Unite şi şi-a pus ţara în pericol”, a subliniat judecătorul Curţii Federale din Washington, Royce Lamberth, în decizia sa. Potrivit Agerpres, fostul consilier al lui Donald Trump, calificat drept trădător joi de secretarul de stat Mike Pompeo, consideră că magnatul imobiliar este inapt pentru funcţia prezidenţială şi îl acuză în special că ar fi cerut ajutor omologului său chinez Xi Jinping pentru a fi reales în noiembrie, într-o carte cu dezvăluiri despre preşedintele Statelor Unite şi anturajul acestuia.

Casa Albă a angajat o procedură judiciară pentru a încerca să blocheze apariţia cărţii intitulate ‘The Room Where It Happened’, care ar urma să vadă lumina tiparului săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *