Donald Trump refuză altă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump
Sursa foto: Donald Trump

Donald Trump anunţă joi că refuză altă dezbatere cu Kamala Harris, la două zile după precedenta dezbatere, difuzată de posturile americane de televiziune, în care fostul preşedinte a fost împins la limită, relatează AFP.

”NU VA EXISTA A TREIA DEZBATERE!”, scrie el pe reţeaua sa Truth Social.

Donald Trump a participat la o dezbatere cu preşedintele Joe Biden în iunie.

”Sondajele arată clar că eu am câştigat dezbaterea împotriva tovarăşei Kamala Harris, candidata stângii radicale a deocraţilor, marţi seara, iar ea a cerut imediat o a doua dezbatere”, scrie candidatul republican.

”Kamala ar trebui mai degrabă să se concentreze asupra a ceea ce ar fi trebuit să facă în ultimii patru ani. Nu va exista a treia dezbatere”, a tranşat el, numărând ca primă dezbatere pe cea de la sfârşitul lui iunie cu Joe Biden.

Fostul preşedinte a dat asigurări miercuri, la 11 septembrie, că dezbaterea cu rivala sa democrată în cursa la fotoliul de la Casa Albă a fost ”trucată” de postul ABC News, care a organizat-o.

”A fost o afacere trucată, aşa cum presupuneam, când te uiţi la faptul că ei corectau tot (ceea ce spuneam eu) şi nu o corectau pe ea”, a declarat Donald Trump despre jurnaliştii de la ABC care au moderat dezbaterea şi care au revenit în cursul emisiunii asupra declaraţiilor înşelătoare ale fostul preşedinte.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: