Skip to content
Politică

Donald Trump se apără: Nu sunt rasist

esquire.com
" "

Seria controverselor spuse de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continuă, întrucât ar fi declarat: „De ce toate aceste persoane provenite din ţări de rahat vin aici?”. 

Conform surselor anonime citate de o publicație americană, președintle ar fi făcut această declarație la o reuniune care a avut loc joi privind imigraţia și s-a referit la cetățenii mai multor state din Africa, precum și din Haiti și Salvador. Donald Trump ar fi adăugat că SUA ar trebui mai curând să primească cetăţeni norvegieni, relatează Agerpres.ro

" "
" "

Vineri, Trump a scris pe Twitter că „nu am vorbit niciodată rău de haitieni”, după ce negase că ar fi folosit expresia ‘ţări de rahat’ pentru a califica Haiti şi alte state. În plus, președintele american a adăugat că nu se consideră deloc rasist.

„Nu sunt rasist. Pot să vă spun că sunt persoana cea mai puţin rasistă pe care aţi intervievat-o vreodată (…) Limbajul pe care l-am folosit în timpul reuniunii a fost dur, însă nu am folosit aceste cuvinte”, a declarat Donald Trump.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *