Donald Trump SE PREDĂ vineri, la 02.30 – ora României, pentru a patra arestare. “Sunt niște animale sălbatice”

Sursă Foto: Shutterstock - Ilustrativ
Sursă Foto: Shutterstock - Ilustrativ

Fostul președinte Donald Trump se predă autorităților din Georgia, vineri, la ora 02.30, ora României, la închisoarea din comitatul Fulton.

Fostul președinte american a făcut anunțul pe Truth Social. Avea termen până vineri, la prânz.

Este a patra în acest an când fostul președinte se predă oficialilor locali sau federali, după ce i-au fost aduse acuzații penale. Donald Trump a scris pagini de istorie care nu au fost niciodată văzute în SUA înainte de 2023, fiind singurul președinte american inculpat.

Autoritățile îi vor face fotografia de identificare și îi vor procesa documentele, așa cum au anunțat anterior. 

Încă de joi seara, hashtag-ul #TrumpMugShot a devenit cel mai utilizat pe rețeaua X.

Donald Trump a acceptat încă de la început să plătească o cauțiune de 200.000 de dolari, a cărei valoarea a ironizat-o pe Truth, și să nu trimită mesaje de amenințare pe rețelele sociale în timp ce așteaptă procesul. Judecătorul i-a impus limite pentru postările pe rețelele sociale despre caz.

9 dintre coinculpații lui Trump, inclusiv Rudy Giuliani, avocații John Eastman, Sidney Powell și fostul președinte GOP al Georgiei, David Shafer, s-au predat deja la închisoarea din comitatul Fulton.

Miercuri seara, în timpul dezbaterii interne a candidaților republicani pentru alegerile prezidențiale, Donald Trump avea propria dezbatere.

Tucker Carlson a difuzat pe X un interviu cu Donald Trump, filmat la clubul de golf Bedminster al fostului președinte, din Florida. Dialogul a strâns aproape 200 milioane de vizualizări.

Trump i-a spus fostului prezentator TV de la Fox News că este îngrijorat că „stânga” va încerca să-l omoare. A fost răspunsul la întrebarea adresată de Tucker Carlon, în interviul de 46 minute.

Au început cu proteste împotriva dumneavoastră, apoi au trecut la suspendare, de două ori, și acum inculpare. Sunteți îngrijorat că ar încerca să vă omoare? De ce nu ar încerca să o facă, sincer?

Trump a răspuns că “sunt oameni grozavi care sunt democrați, dar am văzut ce fac ei.”

Sunt animale sălbatice. Sunt oameni bolnavi, foarte bolnavi, a mai spus Trump, în interviu.

Donald Trump a negat încă de la început toate infracțiunie din cazul introdus de procurorul districtual Fani Willis. Rechizitoriul de 41 de capete îl acuză pe fostul președinte și pe cei 18 co-inculpați că au participat la o „întreprindere criminală” care urmărea să inverseze pierderea electorală a lui Trump în statul Georgia.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: