Donald Trump sugerează că nu se va prezenta la dezbaterea cu Kamala Harris din 10 septembrie

Sursa foto: Unsplash

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, actual candidat republican pentru un nou mandat neconsecutiv, a sugerat, duminică seară, că ar putea să nu se prezinte la dezbaterea de pe 10 septembrie agreată cu vicepreședinta Kamala Harris la postul ABC, relatează The Washington Post.

Trump acceptase invitația la dezbatere la începutul lunii, însă ieșirea din cursă a lui Joe Biden și schimbările radicale produse în sondaje în ultima lună par că îi provoacă lui Trump frică de o dezbatere directă cu candidata democrată.

„M-am uitat la ABC FAKE NEWS în această dimineață, și la interviul slabului reporter Jonathan Carl (K?), ridicol și tendențios, cu Tom Cotton (care a fost extraordinar!) și la așa-zisul lor panel de dușmani ai lui Trump și mă întreb – de ce aș dezbate eu cu Kamala Harris la acest post?”, a scris fostul președinte într-un mesaj pe rețelele sociale.

Dezbaterea de pe 10 septembrie a fost singura agreată de ambele campanii până acum, iar panica și frica lui Trump de această confruntare vin în condițiile în care fostul președinte se confruntă cu o prăbușire în sondaje.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: