Skip to content
Externe

Donald Trump: Trebuia să fie un an al victoriei. În schimb, Joe Biden și administrația sa ineptă s-au predat învinși

captura video

Donald Trump a criticat actuala administrație americană, sâmbătă, într-un mesaj transmis la 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembie.

Fostul lider de la Casa Albă a reclamat felul în care a fost finalizată retragerea din Afganistan și spune că SUA se va chinui să își revină din „rușinea” pe care a provocat-o „incompetența” lui Joe Biden și a echipei sale, dar în cele din urmă „va fi făcută măreață din nou” – o aluzie la sloganul său din cele două campanii prezidențiale.

În mesajul său, fostul președinte american a ținut să îi laude pe americanii care au fost în prima linie la 9/11, potrivit B1Tv.ro.

Pentru oamenii măreți din țara noastră, aceasta este o zi foarte tristă. Data de 11 septembrie reprezintă o mare tristețe pentru țara noastră. S-au văzut multe lucruri în acea zi, inclusiv – și cel mai important – curajul poliției, al pompierilor și al tuturor oamenilor noștri din prima linie, munca pe care au făcut-o a fost cu adevărat incredibilă, îi iubim și le mulțumim”, a declarat Donald Trump.

El a criticat în termeni duri felul în care s-a încheiat războiul din Afganistan.

Este, de asemenea, un moment trist și din cauza felului în care s-a încheiat săptămâna trecută războiul împotriva celor care au făcut rău țării noastre. Nu trebuia să pierdem niciodată 13 luptători grozavi și să fie rănite atât de multe persoane.

În total, 250 de persoane au fost ucise săptămâna trecută în Afganistan și mult mai multe au fost grav rănite. Aveam echipament militar în valoare de 85 miliarde de dolari de cel mai rafinat și sofisticat nivel, ne-a fost luat fără ca măcar să se tragă vreun foc”, a adăugat fostul președinte al SUA.

Donald Trump spune despre succesorul său că „a fost făcut să arate ca un idiot”.

„Liderul țării noastre a fost făcut să arate ca un idiot, iar asta nu trebuie să se mai întâmple niciodată. Lucrurile astea s-au întâmplat din cauza unei planificări slabe, a unei slăbiciuni incredibile și din cauza unor lideri care chiar nu au înțeles ce se întâmpla. Acesta este al 20-lea an din acest război și trebuia să fie un an al victoriei, al onoarei și al puterii.

În schimb, Joe Biden și administrația sa inaptă s-au predat învinși. Vom merge mai departe, dar din păcate țara noastră va fi rănită pentru o lungă de timp. Ne vom chinui să ne revenim din rușinea pe care a provocat-o această incompetență. Nu vă temeți, totuși, America va fi făcută măreață din nou!”, a mai spus Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *