Skip to content
Societate

„Dorel de România” a provocat haos pe o şosea din Austria. A scăpat beton pe 25 de maşini şi a îngreunat circulaţia

abcnewsalert

Un muncitor român în vârstă de 35 de ani a provocat un adevărat haos pe o şosea đin Austria, după ce încărcătura din betoniera pe care o conducea a căzut pe 25 de maşini şi pe o porţiune de şase kilometri de şosea. A fost nevoie de zeci de poliţişti şi pompieri pentru devierea circulaţiei şi curăţarea carosabilului.

Un român în vârstă de 35 de ani, rezident în localitatea Grieskirchen, din Austria Superioară, le-a creat probleme serioase autorităţilor din Austria, potrivit adevarul.

Pe 24 noiembrie 2021, pe Innviertler Strasse, pe porţiunea de drum de la Andorf spre Schärding, românul, care conducea o betonieră, a observat târziu că pierde încărcătura, care a ajuns pe maşinile parcate şi de-a lungul străzii. În localitatea Taufkirchen an der Pram, betoniera a început să se golească singură din cauza unei defecţiuni tehnice la controlul pârghiei transversale, care este responsabilă pentru descărcare, potrivit publicaţiei laumat.at.  Din betonieră a căzut beton amestecat pe o distanţă de aproape şase kilometri.

Numeroase autovehicule parcate, până acum fiind identificate 25 de vehicule, au fost avariate considerabil de amestecul din beton. O parte din încărcătură a căzut şi pe carosabil, fiind apoi întinsă pe şosea de vehiculele aflate în trafic.

Bărbatul de 35 de ani a observat defecţiunea tehnică la vehiculul său în zona Pramhof, din localitatea St. Florian am Inn, oprind imediat camionul pe partea dreaptă a străzii.  Cinci patrule de poliţie şi pompierii au deviat circulaţia în zonă timp de două ore. Drumul a fost curăţat cu o maşină specială şi redat apoi circulaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *