Skip to content
Politică

UPDATE Fost ministru a fost adus cu mandat la DNA/ Noi audieri în dosarul Microsoft / Dorin Cocoș, urmărit penal

UPDATE2 12:45: Unul din foștii miniștri implicați în mega-dosarul Microsoft a fost adus cu mandat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în jurul orei 12:45.

Fostul ministru al Telecomunicațiilor Gabriel Sandu a fost adus cu mandat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul Microsoft.

Avocatul Cătălin Dancu nu exclude ca cei audiați să fie și reținuți 24 de ore, potrivit b1.

UPDATE 9:40 – Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru sunt urmăriți penal, potrivit B1.

UPDATE: Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, este audiat în dosarul Microsoft, acesta fiind adus luni dimineaţă de poliţişti, cu mandat de aducere

Omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a fost adus, luni dimineața, la audieri la Direcția Națională Anticorupție cu mandat deoarece, în urmă cu două săptămâni, când au avut loc percheziţii de amploare în dosarul Microsoft, el nu era în ţară. El a susţinut atunci că era în străinătate cu afaceri

Dorin Cocoș este audiat în dosarul Microsoft. Fostul soț al Elenei Udrea nu a făcut declarații la intrarea în sediul DNA. Numele lui Dorin Cocoş a apărut ca fiind strâns legat de dosarul Microsoft.

Numele lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si cel al lui Nicolae Dumitru sunt mentionate in declaratiile unor martori audiati in dosarul Microsoft, prezentate in documente ale procurorilor anticoruptie aflate printre cele prin care s-a cerut aviz pentru inceperea urmarii penale a celor noua fosti ministri.

„Din câte am auzit, Dorin Cocoş a primit aproximativ 8 – 9 milioane euro, iar Gheorghe Ştefan circa 3 milioane de euro. Tot în jur de 3 milioane a primit Gabriel Sandu (n.r. – fost ministru al Comunicaţiilor). Cred că banii pentru Gabriel Sandu au fost viraţi în off-shore”, potrivit declaraţiei unui martor din dosarul Microsoft.

2 comentarii la “UPDATE Fost ministru a fost adus cu mandat la DNA/ Noi audieri în dosarul Microsoft / Dorin Cocoș, urmărit penal

  1. s-au petrecut in ultimii 2 ani niste lucruri tari ,,ciudate,, in familia cocos.mai intii divortul elenei de dorin fara a se specula la momentul respectiv motivele,asta se insoara imediat cu frumusetea aia de peste prut,o insarcineaza cu copil bineinteles,elena ,,scapa,, in mod miraculos de un credit de 3 milioane de euroi parca,iar deunazi lenuta isi vinde si ultima casa preferind zice ea sa stea cu chirie!hopa asa!!!tare imi este ca au niscaiva informatii ca li se cam termina anii de huzur si incearca sa ascunda ceea ce mai au de ascuns!

  2. o singura problema:daca isi tineau banii separat de unde avea dreptul la partaj si dece a acceptat partaj? era treaba ziaristului sa o intrebe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *