Skip to content
Politică

Dorin Cocoş a plecat din țară după declanşarea anchetei în dosarul Microsoft

" "

 Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a părăsit România la scurt timp după declanşarea anchetei DNA în Dosarul Microsoft, informează România TV.

Dorin Cocoş ar fi plecat din România la scurt timp după ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale pe numele a nouă foşti miniştri implicaţi în Dosarul Microsoft. Înainte de a părăsi ţara, fostul soţ al Elenei Udrea a angajat, însă, un avocat renumit care să se ocupe de toate problemele, Ovidiu Buduşan.

" "
" "

Potrivit România TV, prima destinaţie a lui Dorin Cocoş a fost Dubai, dar acum nu se ştie unde se află.

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziţii la oamenii de afaceri Dorin Cocoş, Remus Truică, Nicolae Dumitru, precum şi la Cătălin Harnagea, fost director SIE, în Dosarul Microsoft.

4 comentarii la “Dorin Cocoş a plecat din țară după declanşarea anchetei în dosarul Microsoft

  1. Saracul–cocosel–preparat–dimineata la pranz si seara–a fost informat si s-a evaporat ..INFORMATIA SECRETA—de la cineva acoperit cu plapuma de domnia sa .

  2. Eu zic ca stia de mai mult timp despre faptul ca treaba nu mai tine si ca buba se va sparge. Probabil de aia a si divortat de sirena Elena, ca sa nu-i strice planurile de candidatura.
    Tocmai din cauza asta, ar trebui intrebata si Elena Udrea cate ceva in legatura cu dosarul asta, ca doar in perioada respectiva imparteau acelasi pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *