Skip to content
Politică

Dorin Cocoș rupe tăcerea. De ce a plecat din țară

Dorin Cocoș explică de ce a plecat din România. Omul de afaceri este implicat în dosarul Microsoft, însă acesta a fost de negăsit atunci când procurorii au efectuat percheziții la locuința sa.

Cocoș apare în dosarul Microsoft ca fiind omul de legatură Între firme si demnitari. El ar fi fost cel care stabilea cum se împărțea mita.

Dorin Cocoș explică, într-o declarație pentru jurnaliștii EVZ, de ce a plecat din țară.

”M-au sunat o mulțime de oameni în cursul zilei de azi ca să mă anunțe că se spun o mulțime de enormități pe seama plecării mele din țară. Sunt numai neadevăruri! N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din țară, ci am plecat legal acum 10 zile și mă întorc săptămâna viitoare. Era o călătorie de afaceri, planificată demult și n-aveam de unde să știu că vor urma percheziții. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziția și le-am indicat locurile unde țineam actele de care erau interesați. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormitățile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile și că mă întorc săptămâna viitoare”, a declarat Dorin Cocoş, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei.

1 comentariu la “Dorin Cocoș rupe tăcerea. De ce a plecat din țară

  1. Mai Cocos si gashka, voi va bateti joc de noi? HalloDNA, faceti mistode noi? Chiar nu va e rusineastia de la DNA? Adica il vreti arestat pe Hrebenciuc, cereti ridicarea imunitatii domanei ministru Andronescu, iar Cocos umbla liber dupa afaceri si se intoarce el cand o vrea? Voua chiar nu va e rusine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *