Skip to content
Politică

Dorinel Munteanu, candidat pe listele PMP Cluj: Fac asta deoarece sportul românesc trebuie să conteze din nou

facebook
" "

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Dorinel Munteanu a declarat că va candida pe listele PMP,  în Județul Cluj, pentru funcția de senator. El a precizat că una dintre cele mai grave probleme ale „sportului românesc este infrastructura, explicând că tinerilor jucători trebuie să li se cânte imnul și să li se scandeze numele”.

„Am vizitat astăzi două şcoli de fotbal private din Cluj-Napoca. Au fost întâlniri benefice pentru proiectele pe care le dezvolt pentru sportul românesc. Reprezentanţii şcolilor mi-au spus că una dintre problemele cele mai grave este lipsa infrastructurii. Este nevoie de terenuri pentru antrenamente, dotate corespunzător, astfel încât practicanţii să joace de plăcere, să poată evolua şi să îşi dorească să facă performanţă încă de mici.

" "
" "
📉 Finanţatorii mi-au spus şi că întâmpină dificultăţi financiare serioase. Fără niciun fel de sprijin, cluburile se bazează exclusiv pe contribuţiile părinţilor care îşi aduc la fotbal un viitor Hagi, Gică Popescu, Ionuţ Lupescu sau un viitor Dorinel Munteanu.

📌 Din aceste motive candidez pentru funcţia de senator, pe listele PMP –Partidul Mișcarea Populară 🍏 în Județul Cluj.

Pentru cei mici, pentru şansa lor să ajungă să joace pe marile stadioane ale lumii, pentru a le oferi ocazia să li se cânte imnul naţional şi zeci de mii de suporteri să le scandeze numele, pentru ca sportul românesc să conteze din nou în cele mai importante competiţii.

Împreună schimbăm sportul românesc! Împreună mişcăm România! 🇷🇴️”, a scris Dorinel Munteanu pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *