Skip to content
Sport

Dorinel Munteanu revine în Liga I. “Neamţul” visează la play-off

" "

Câştigător al titlului de campioană în Liga I, cu Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, revine ca antrenor în Liga I. “Neamţul” cum era poreclit Munteanu în perioada în care era component de bază al naţionalei României în perioada Generaţiei de Aur a fost numit, marţi, la conducerea echipei Concordia Chiajna, pe care visează să o ducă în play-off-ul Ligii I, deşi echipa se află în acest moment pe penultima poziţie în clasament.

„Am preluat echipa fără ezitare. Am urmărit câteva jocuri ale Concordiei şi am încredere. Lucrul decisiv a fost lotul de jucători, am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie. La echipele la care antrenez, jucătorii trebuie să respecte să fie disciplinaţi şi să dea totul pe teren. Atunci o să fim prieteni. Dacă nu fac acest lucru, se vor întâmpla lucruri pe care nu mi le doresc în momentul de faţă. Obiectivul este o clasare cât mai aproape de play-off şi de ce nu să visăm la play-off?”, a declarat Dorinel Munteanu la prezentarea oficială.

" "
" "

Munteanu, 50 de ani, îl înlocuieşte la cârma echipei ilfovene şe Ionuţ Badea, demis sâmbăta trecută.

În cariera sa, Munteanu a mai antrenat echipele CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra Giurgiu şi FC Zakho.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *