Skip to content
Societate

Dosar de înșelăciune prin metoda „Accidentul”: Percheziții în Prahova și Dâmbovița

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Anchetatorii efectuează luni dimineață patru percheziții în județele Prahova și Dâmbovița, într-un dosar de înșelăciune prin metoda „Accidentul”, urmând ca patru persoane să fie duse la audieri, transmite News.ro.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte pun în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la persoane bănuite de înşelăciune”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Potrivit cercetărilor, o femeie din orașul Vălenii de Munte ar fi fost contactată telefonic, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, de persoane care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanţii unui spital și care i-au spus că fiul său ar fi suferit un accident rutier grav, context în care i-au solicitat și au primit de la ea 21.000 de lei şi 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.

La operațiunea autorităților participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova, dar și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *