Skip to content
Politică

Dosar de Politician. Gabriela Firea dezvăluie când va anunța PSD candidații la primării

În emisiunea „Dosar de politician” de sâmbătă seara de la postul de televiziune B1 TV, jurnalistul de investigație Silviu Mănăstire a avut-o invitată pe președintele interimar al PSD, Gabriela Firea.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Social Democrat, Gabriela Firea a vorbit în cadrul emisiuni despre candidatura sa la Primăria Capitalei divulgând totodată și data la care vor fi anunțați candidații PSD la primării.

Potrivit acesteia candidații PSD au fost desemnați în urma unor sondaje de opinie.

La sfârșitul lui februarie se vor finaliza aceste sondaje, în cazul acestor alegeri au existat anumite ezitări în privința candidaturilor. Bucureștenii doresc un candidat pe care să îl tragă cumva la răspundere și din punct de vedere politic pentru acțiunile sale. În capitală bucureștenii nu au avut niciodată un social democrat la primăria Capitalei„, a adăugat senatoarea Gabriela Firea

Totodată, purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea a menționat faptul că Partidul Social Democrat își va anunța candidații la primării la începutul lunii martie, pe baza rezultatelor sondajelor de opinie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *