Skip to content
Politică

Dosar penal pentru deputatul PSD implicat într-un accident rutier

Dosar penal deschis de Poliţie în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean

Poliţia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului în care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmând să fie declinat Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal, vineri, în cazul accidentului produs joi seară, în care a fost implicat Mircia Muntean.

”În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dată fiind calitatea de parlamentar a uneia dintre persoanele implicate în accident, dosarul va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

Martorii spun că accidentul rutier ar fi fost provocat de Mircia Muntean, fost primar al Devei timp de 16 ani consecutiv, care ar fi lovit trei maşini oprite la semafor, apoi a plecat de la faţa locului şi s-a ascuns în tufişuri, totul fiind surprins de un cameramen de la un post de televiziune.

În urma accidentului, Mircia Muntean, care a suferit răni la cap şi la faţă, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde este internat în continuare, la Secţia Neurochirurgie.

1 comentariu la “Dosar penal pentru deputatul PSD implicat într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *