Dosar privind o fraudă la achiziția de uniforme pentru polițiștii locali din sectorul 1 trimis în instanța de DNA

FACEBOOK/DNA
Sursa foto: FACEBOOK / DNA

Gabriel Ovidiu Iordan, coordonator al Compartimentului Administrativ din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, a încheiat un acord cu procurorii DNA în care îşi recunoaşte vinovăţia într-un dosar privind achiziţia de la o firmă privată de uniforme pentru sute de poliţişti locali.

Potrivit unui comunicat al DNA, Gabriel Ovidiu Iordan a recunoscut că se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu; fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată; fals intelectual (două fapte), uz de fals (două fapte).

El a fost de acord să fie condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare, însă acest acord trebuie validat de Tribunalul Bucureşti.

Pe de altă parte, DNA a trimis în judecată firma SC Viper Concept SRL, precum şi pe patronul (L.E.C) şi reprezentantul (I.C) acestei firme, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: complicitate la participaţie improprie la abuz în serviciu; fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată; complicitate la fals intelectual.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: