Dosare pe bandă pentru Radu Mazăre

Primarul Radu Mazăre susține că este anchetat de procurorii DNA Constanța în alte două dosare penale, unul legat de vânzarea unui teren în urmă cu 12 ani, iar în celelălat fiind acuzat că ar fi primit mită de la firma de salubrizare după ce ar fi majorat taxa pentru gunoi plătită de constănțeni. 

“Acum trei zile am aflat că mai am două dosare la DNA Constanța. Unul pentru un teren vândut în 2002 de către Consiliul Local. Un nene avea un garaj amplasat ilegal pe terenul respectiv, garajul amplasat ilegal a fost demolat și terenul a fost scos la vânzare prin licitație. Drept pentru care am dosar penal acum. E un dosar nou”, a declarat Radu Mazăre, joi.

El a spus că în alt dosar este acuzat că ar fi primit mită de la firma care se ocupă de salubrizarea orașului.

“Mai am un dosar în care spune că eu și toți consilierii suntem acuzați că am luat șpagă pentru că anul trecut am votat creșterea taxei de gunoi diferențiat, în funcție de veniturile populației, pentru că noi, Constanța, stăteam cu taxa de gunoi de departe cea mai mică din România, ea fiind subvenționată. Și atunci nu am crescut-o pentru toată lumea, ci am crescut-o diferențiat și suntem acuzați că, având în vedere că am crescut taxa, firma de gunoi a încasat mai mulți bani și ne-a dat din banii ăștia șpagă nouă, mie și întregului Consiliu Local”, a afirmat Mazăre.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: