Skip to content
Politică

Dosarul Colectiv ar putea avea, în final, un termen

maramedia.ro

Dosarul ”Colectiv”, evenimentul ce a amuțit și indignat o țară întreagă, ar putea avea un termen, după mai mult amânări ale stabilirii acestuia.

În decursul zilei de luni, Tribunalul București va dezbate un nou termen în dosarul în care sunt judecaţi fostul primar Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului. Mai mult decât atât, deși procesul a început pe fond în mai 2017, acesta a fost amânat de mai multe ori pe motive procedurale. Cauza principală a întârzierii ar fi că nu au fost citate corect părţile vătămate din dosar, fapt ce i-a nemulţumit pe părinţii tinerilor decedaţi în urma incendiului de la Colectiv, relatează Agerpres.ro.

Reamintim faptul că Patronii clubului Colectiv – Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu – sunt acuzaţi de ucidere din culpă, vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. În dosar mai sunt judecaţi Daniela Niţă – patroana firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Niţă (director) şi Viorel Zaharia (pirotehnist), precum şi persoanele juridice SC Colectiv Club SRL şi SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *