Skip to content
Politică

Dosarul Diaspora. Rareş Bogdan se revoltă: Nu înţeleg de ce…

Realizatorul TV Rareş Bogdan se revoltă după audierea, luni, a fostului ministru de Externe Titus Corlăţean, în dosarul Diaspora: Nu înţeleg de ce…

Bogdan a afirmat, luni, la Realitatea TV, că cineva va trebui să plătească pentru nerespectarea dreptului la vot a cetăţenilor români. El s-a întrebat de ce Victor Ponta sau Liviu Dragnea nu a fost chemat la audieri.

„A trecut foarte mult timp, sunt 11 luni de atunci, probabil acum s-a copt acest dosar şi s-au adunat toate probele. Niciodată nu este prea târziu. Din punctul meu de vedere, există suficiente probe, muniţie, pentru ca cei care au organizat votul să fie traşi la răspundere”, a spus Rareş Bogdan.

Jurnalistul s-a arătat “şocat” că Dragnea a fost chemat atât de târziu la DNA şi a adăugat că Ponta ar fi trebuit să fie audiat pentru declaraţiile sale în care spunea că românii au fost aduşi cu autocarele la alegeri în străinătate, iar problemele de la vot erau de fapt, manipulări:

„Eu sunt şocat că domnul Corlăţean a fost chemat atât de târziu. Nu am înţeles de ce domnul Liviu Dragnea nu a fost chemat, cel care a organizat alegerile, nu am înteles de ce domnul Ponta nu a fost chemat, pentru că eu îmi amintesc declaraţiile (şi o să le dau) când Victor Ponta spunea că au fost manipulări şi că, în realitate, la primul tur, oamenii au fost aduşi cu auotcare la vot. Era şi timpul să se întâmple asta. (…) Dar eu mă întreb de ce nu fost chemaţi la DNA Victor Ponta sau Liviu Dragnea. Votul din diaspora a fost unul dintre cele mai negre momente şi a fost momentul în care România a ajuns în atenţia presei mondiale, pentru că nu nu respectă dreptul la vot, iar pentru asta, cineva trebuie să plătească.  Important este ca acei oameni din diaspora să ştie că li se face dreptate. (…) Reacţia PNL a fost o frecţie la piciorul de lemnn”, a opinat Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *