Skip to content
Politică

Dosarul Gala Bute. Udrea nu se dă bătută: Mă voi apăra cu toate armele!

Elena Udrea nu se dă bătută, în ceea ce priveşte dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului continuă lupta: „Mă voi apăra cu toate armele!”

Într-un status postat, vineri, pe Facebook, deputatul continuă să atragă atenţia asupra aspectelor din dosar care ridică semne de întrebare.

Udrea dă asigurări că poate vorbi liber despre dosar şi că se va apăra cu toate armele, „pentru că acest dosar este proba justiţiei de tip nou, în care delaţiunea este suficientă în inculparea şi arestarea unui om”.

„De astazi (vineri – n.r.) dosarul in care am fost 72 de zile arestata este public. Numit incorect si pe nedrept Gala Bute, ( fata de campionul Lucian Bute), in realitate ar trebui sa fie Dosarul Elena Udrea, pentru ca este un dosar in care procurorii au ingramadit in mare viteza acuzatii diverse la adresa mea, tinta fiind fara dubii arestarea.

Abuz in serviciu in conditiile in care nu se precizeaza ce anume am facut eu defectuos, ori nu am facut deloc desi ar fi trebuit sa fac, in ceea ce priveste implicarea MDRT in Gala Bute. Trei luari de mita, pentru care singurele probe sunt declaratiile, mai greu sau mai usor date de fosti colaboratori, care fiind pusi in fata probelor si cu amenintarea arestarii, sfarsesc prin a recunoaste ca au luat bani, dar evident, nu pentru ei ci pentru sef, pentru Elena Udrea! Ceea ce le-a adus libertatea, mie arestarea si, pentru ei in loc de o pedeapsa intreaga, reduceri succesive ale acesteia!

Va dau un exemplu pe care il puteti intelege mai usor: daca o asistenta medicala care lucreaza cu un mare profesor este prinsa ca a luat bani de la pacienti si are de ales intre a fi arestata si condamnata si a spune ca ii dadea de fapt banii profesorului, astfel ramanand libera si eventual chiar cu o pedeapsa mult redusa si chiar fara executare la final, ce credeti ca va face?

De astazi, pot vorbi liber despre acest dosar, despre acuzatii, probe si presiunile facute de procurori pentru a obtine declaratii impotriva mea, care continua si acum.

Fiti siguri ca ma voi apara cu toate armele, nu pentru ca ma consider in general un politician fara greseli ci, pentru ca acest dosar este proba justitiei de tip nou, in care delatiunea este suficienta in inculparea si arestarea unui om”, a transmis Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *