Skip to content
Politică

Dosarul Microsoft se pregăteşte să tragă definitiv obloanele

proSport

Magistraţii Curţii Supreme au decis miercuri menţinerea măsurii controlului judiciar pentru Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Călin Tatomir, cele trei persoane judecate în prezent în dosarul licenţelor Microsoft.

După cum se ştie, speţa în care sunt judecaţi Florică, Pescariu şi Tatomir a supravieţuit decesului prematur al celei mai mari părţi din mult trâmbiţatul dosar Microsoft. Deces confirmat de DNA la începutul lunii februarie 2018, pe motiv de prescripţie, şi care a scăpat de orice anchetare/răspundere nu mai puţin de şapte miniştri.

Acari Păuni au rămas în acest caz doar cei trei ghinionişti menţionaţi la început, respectiv Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Călin Tatomir.

Cum însă acuzaţiile aduse celor trei se învârt în jurul abuzului în serviciu (instigare la abuz în cazurile Pescariu şi Florică şi complicitate în cazul lui Tatomir), rezultă că şi martiriul acestora are mari şanse să ia sfârşit în curând date fiind modificările aduse definiţiei abuzului în serviciu.

Şi uite aşa, după un deceniu de luptă anticorupţie la baionetă, unul dintre cele mai grele dosare, Microsoft, ajunge la un final de-a dreptul penibil, unul fără vinovaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *