Skip to content
Politică

Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri capătă proporții. Încă un urmărit penal

Dosarul în care ar fi urmat să fie retrocedate numai puțin de 43.000 de hectare de pădure capătă proporții. După reținerea pentru 34 de ore a lui Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc, încă un suspect capătă calitatea de urmărit penal.

Gheorghe Paltin Sturdza, urmaş al lui Dimitrie Sturdza şi fost proprietar a zeci de mii de hectare de pădure în Moldova, care ar fi obţinut ilegal peste 40.000 de hectare de pădure, a ajuns la DNA Braşov în jurul orei 11.30, fără a face declaraţii la intrarea în sediu, informează realitatea.net.

Miercuri noapte, la DNA Braşov a fost audiat Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, iar pe numele acestuia procurorii anticorupţie au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi cer instanţei supreme arestarea prenventivă a acestuia, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

2 comentarii la “Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri capătă proporții. Încă un urmărit penal

  1. Hai baieti ca va aglomerati in celula. propun sa va infiintati un partid al politicienilor dupa gratii, care sa se numeasca tot psd (puscaria stupizilor daramati )

  2. a imbulzeala mare si svon vesel de condamnari pentru fapte de drept comun.Nimeni nu mai vorbeste de imunitate parlamentara.A mai ramas cineva,avand o situatie juridica absolut asemanatoare,conform Constitutiei.Nu e din Parlament,ci din alt loc,mai inalt.Hai sa vedem ce va fi,nu atat hotararea,ci motivarea ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *