Skip to content
Politică

Dosarul Revoluţiei. Petre Roman iese la rampă: ATAC furtunos la adresa lui Augustin Lazăr

www.ziuaconstanta.ro

Fostul premier Petre Roman susține că este un gest istoric trimiterea în judecată a Dosarului Revoluției, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazăr să facă acest anunț. Petre Roman consideră că nu se poate ca un om care în regimul comunist a chinuit oameni să anunțe acum că vrea dreptate.

”Indiferent de munca depusă de procurorii militari în acest dosar, anunțul făcut de Augustin Lazră în acest moment mi se pare absolut inacceptabil. Când el este în situația de a fi chinuit oamenii în regimul trecut mi se pare de necrezut că tocmai el face acest anunț.

Opinia publică a primit cu stupoare vestea că Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici.

Această suprapunere mă deranjează cumplit! Ca om care a fost pe baricade pe 20-21 decembrie sunt cu totul și cu totul indignat! Nu știu care era posibilitatea de a-l opri pe acest om. Indiferent câtă dreptate ar face trimiterea acestui dosar în judecată, anunțul este făcut de un om care la Revoluție era reprezentantul celui mai negru segment al regimului comunist”, a declarat Petre Roman, la Antena 3.

2 comentarii la “Dosarul Revoluţiei. Petre Roman iese la rampă: ATAC furtunos la adresa lui Augustin Lazăr

  1. Da, tov. Peter are dreptate, cum naiba sa faca o astfel de declaratie un fost procuror comunist, cand fiul unui fost luptator anti-franchist si ,,unchiul” sau absolvent de ,,Frunze” tocmai ce au fost ,,scapati” din procesul criminalilor din dec.’89 !
    Shalom !

  2. Adevarul:Ce revoluție?Poate o mare lovitura de stat data de taica Iliescu,Roman ,brucan,etc.Acestia ar trebui închiși,fără drept de apel.Ei sunt părinți tuturor guvernelor corupte si ingrate care s-au perindat la carmuirea acestei biete tari,si a oropsitului narod!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *