Skip to content
Politică

Dosarul Transferurilor: Vești proaste pentru frații Becali

Dosarul Transferurilor: Vești proaste pentru frații Becali

Frații Becali au comis o nouă infracțiune, care le poate aduce câte șapte ani de pușcărie. Victor și Ioan Becali sunt acuzați de dare de mită, după ce au mituit-o pe judecătoarea din Dosarul Transferurilor ca să-i achite. Ancheta pare să fi fost asul din mâneca procurorilor, scos tocmai acum, când Ioan Becali era la un pas de eliberarea condiționată, informează romaniatv.net.

Fraţii Becali, Cristi Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu sunt deocamdată singurii inculpaţi în acest caz de corupţie

Noul dosar a picat după ce Ioan Becali reuşise să-i convingă pe magistraţii de la Judecătoria Medgidia să-i accepte două cereri de eliberare condiţionată. Deciziile nu erau definitive, iar procurorii DNA făcuseră contestaţie.

Acum, Ioan Becali a pierdut orice şansă de a fi eliberat condiţionat, înainte de termen, şi şi-a adăugat în palmares o nouă infracţiune, darea de mită, pentru care riscă 7 ani de puşcărie în plus faţă de cei 6 ani şi 4 luni la care a fost condamnat în „dosarul transferurilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *