Skip to content
Sport

Două comedii care merită văzute în acest sfârșit de săptămână

Pentru un sfârșit de săptămână cât mai plăcut, ARCUB propune iubitorilor de teatru și nu numai, două spectacole de zile mari: Prizonierul din Manhattan și Vițelul de Aur.

Prizonierul din Manhattan

Bucureștenii sunt invitați să trăiască la cele mai înalte cote alături de cuplul din Manhattan, Mel și Edna, sâmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 19:00 și să guste această comedie neagră, alături de unii dintre cei mai consacrați actori. Tiberiu Păun, Afrodita Androne, Sorin Cociş, Jeanine Stavarache, Magda Catone și Mariana Dănescu sunt cei care vor da viață personajelor din piesă.

„Comedia neagră este ca un sport extrem: trăieşti bucurii şi spaime la cele mai înalte cote. Trăieşti grandoarea şi prăbuşirea în acelaşi timp. Trăieşti imposibilul.” (Iarina Demian)

Sunteți invitați să petreceți o după amiază uimitoare alături de un spectacol de excepție, care va stârni hohote de râs pe toată durata lui.

Prețul biletelor este de 35 lei (Categoria I), 25 lei (Categoria II), iar elevii și studenții care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimațiile pot achiziționa biletul la prețul de 15 lei.

Vițelul de aur

Ultima zi din săptămână este de asemenea promițătoare. Duminică, începând cu ora 19:00, simpaticul escroc Ostap Bender vă va lua cu el într-o aventura de zile mari, aventură prin Uniunea Sovietică a anilor `20.

Astfel, ARCUB vă invită să vizionați dramatizarea uneia dintre cele mai amuzante cărți ale secolului XX, Vițelul de aur.

Spectacolul va fi susținut de: Tudor Aaron Istodor, Cătălin Babliuc, Lucian Iftime, Smaranda Caragea și Radu Iacoban, actori de excepție, care vor readuce la viață personajele anilor `20.

Biletele le veți putea achiziționa la prețul de 35 lei (Categoria I), 25 lei (Categoria II) și 15 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenți, pensionari pe baza legitimației sau a talonului de pensie), de la Casa de bilete ARCUB (Strada Batiștei nr. 14) și online pe bilete.arcub.ro.

Noi vom merge, voi veniți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *