Două mașini, un BMW și un FIAT, au ars într-o parcare din Galați

pompierii 112
Sursa foto: ISU

Incendiu puternic într-o parcare din orașul Galați. Două mașini, un BMW și un Fiat, au ars ca o torță din cauza unui scurtcircuit. Cele două autoturisme au fost distruse în proporție de 98% și de 40%, au anunțat pompierii.

Incendiul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 24-25 ianuarie 2024, într-o parcare din orașul Galați.

Pompierii au fost chemați să intervină pe parcursul nopții pentru lichidarea unui incendiu care izbucnise într-o parcare din orașul Galați. Două mașini erau cuprinse de flăcări, iar pompierii au reușit să oprească extinderea incendiului.

Cele două autoturisme, un BMW și un Fiat, au ars în proporție de 98% și de 40%, au transmis pompierii, au anunțat pompierii.

Reprezentanții ISU Galați au stabilit și cauza probabilă a incendiului. Este vorba despre un scurtcircuit la compartimentul motor al unei mașini. Flăcările s-au extins apoi la mașina din vecinătate.

O mașină a luat foc zilele trecute după ce un șofer din Suceava a ambalat motorul până i-a luat foc mașina. Conducătorul auto era atât de beat încât polițiștii nu l-au putut testa cu etilotestul.

Un bărbat de 58 de ani din comuna suceveană Udești s-a urcat la volan într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina, care a fost apoi complet distrusă de flăcări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL