Skip to content
Constanța Știri locale

UPDATE Unul dintre bărbaţii împuşcaţi la Mangalia a murit la spital

Banatulazi.ro

Update 14.32

Unul dintre cei doi bărbaţi împuşcaţi, luni, la Mangalia, a murit la spital, starea celuilalt fiind stabilă.

————————————————————

Două persoane au fost transportate la spital, luni, după ce au fost împuşcate la Mangalia, acestea fiind în stare gravă. Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care a folosit o armă de vânătoare, scrie News.ro.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în jurul prânzului, pe strada Farului din Mangalia, unde două persoane ar fi fost împuşcate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD, dar când cadrele medicale au ajuns la faţa locului au constatat că acolo nu era nimeni, iar cele două persoane rănite fuseseră transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Una dintre acestea se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Elicopterul SMURD s-a deplasat la spital pentru a prelua unul dintre cei doi pacienţi şi a-l duce la unitatea medicală din Constanţa.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă, luni, pe strada Farului din oraşul Mangalia.
Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare.
Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe un bărbat de 42 de ani, din Mangalia, care ar fi tras către două persoane, rănindu-le.
Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la un picior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital.
La acest moment, cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *