Skip to content
Politică

”Două pupeze” de la Guvern îi fac lui Cîțu strategia de comunicare. Silviu Mănăstire: Prostia poate fi câteodată înduioșătoare, dar tot prostie e

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează ironic strategia de comunicare a premierului Cîțu în bătălia internă pentru șefia PNL, document elaborat în Guvern de către o fostă jurnalistă de la Realitatea, acum consilier, pe care o numește ”o producție perfect stupidă”. Ziaristul se amuză și de modul în care s-au dat de gol autorii documentului, după ce inițial inclusiv premierul a negat faptul că ar fi fost redactat în sediul Guvernului.

”Două pupeze de la Guvern fac strategii și “documente de lucru”. Pupăza șefă, ziaristă Realitatea, chipurile, nu știe că documentele electronice generează amprente, autori, proprietăți, timpi de editare, tot felul de chestii “nasoale” care te deconspiră, mai ales dacă lucrezi de pe calculatoarele Guvernului României.

Prostia poate fi câteodată înduioșătoare, dar tot prostie e…

PS: Mi-a plăcut partea cu ponturile din “documentul strategic”, o producție prefect stupidă, de altfel. Dau și eu un pont aici: niște cretini se pretind consultanți politici pentru Cîțu.

PS2: Nu-l mai încurcați, că omu’ e destul de aproape să câștige! Ce anume, vedeți voi mai încolo, ce-o să câștigați voi o să simțiți într-o anumită parte a corpului, tot puțin mai încolo…”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Premierul Florin Cîțu a încercat să nege faptul că documentul cu antetul Guvernului privind strategia sa de campanie din PNL nu ar fi real, cerând dovezi.

Dovada, însă, a fost simplu de produs. În detaliile documentului se poate vedea că acesta a fost creat de Mioara Costin, fostă jurnalistă la Realitatea Plus și actual consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *