Skip to content
Politică

Două veşti-bombă din PSD. Ce miniştri vor fi remaniaţi. Ce se va întâmpla cu bugetul / EXCLUSIV SURSE

Două veşti-bombă vin din Partidul Social Democrat (PSD): ce capete de miniştri vor cădea la proxima remaniere şi ce se va întâmpla cu bugetul pe anul 2016.

Surse politice au declarat, joi, pentru PSnews.ro, că, în PSD, la nivel înalt, deja au fost vopsite ţinte pe mai mulţi miniştri ai actualului cabinet. Este vorba, potrivit informaţiilor noastre, despre Iulian Matache (de la Transporturi), Rovana Plumb (Muncă) şi Nicolae Bănicioiu (Sănătate). Vă aşteptaţi ca lista să îl conţină şi pe Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei? Şi noi, mai ales că, în ultimele săptămâni, s-a tot auzit despre PSD-işti care îi cereau demisia. Deocamdată, sursele politice ne-au spus că situaţia lui Cazanciuc încă se negociază.

" "

Se aude că, la vârful PSD, nemulţumit de activitatea celor patru miniştri, proaspătul preşedinte executiv Valeriu Zgonea forţează remanierea, ajutat fiind de membrii aşa-numitei „Grupări a celor 10” din partid, adică deputaţi pe care i-a crescut” Zgonea de când a preluat preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Problema este: când va avea loc remanierea? PSnews.ro a aflat, din sursele menţionate, că, deocamdată, coaliţia vrea să aducă bugetul în Parlament până pe 15 noiembrie, iar discuţia este dacă miniştrii vor fi remaniaţi înainte sau după votarea bugetului şi în ce măsură prima problemă o va influenţa pe a doua.

" "

2 comentarii la “Două veşti-bombă din PSD. Ce miniştri vor fi remaniaţi. Ce se va întâmpla cu bugetul / EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *