Dovezi care îl contrazic pe Geoană: S-a întâlnit cu Vanghelie acum 9 ani pentru „marea eliberare”

Sursa foto: Mircea Geoană

Mircea Geoană a reacționat după stenogramele explozive în care Marian Vanghelie se laudă cum îl susține în campania electorală, candidatul independent la alegerile prezidențiale afirmând categoric că nu a mai avut niciun contact cu fostul primar al Sectorului 5 de mai bine de 12 ani. Gândul prezintă o serie de dovezi care contrazic declarația candidatului independent Mircea Geoană.

  • În înregistrări audio, Marian Vanghelie vorbește cu deputatul PSD Radu Cristescu despre Mircea Geoană. Vanghelie menționează că a strâns 200.000 de semnături, fără să spună explicit pentru cine.
  • Marian Vanghelie îi spune lui Radu Cristescu că vrea să îi arate un mesaj de la Geoană în care acesta îi transmite că se va întâlni cu el.
  • Fostul primar al Sectorului 5 lasă de înțeles din discuție că nu a dezvăluit când a fost audiat de procurori ce știe despre Mircea Geoană: ”Eu, dacă voiam să înscriu, el acuma era în Tenerife. Nu era arestat, dar nu mai candida. Au fost înnebuniți să scriu de el, orice, orice! Orice, mi-au zis. Am făcut 4 luni și 6 zile la domiciliu. Deci el știe foarte bine. Ce nu știe el: (șoptește: e foarte mare…?) Restul de aici…”
  • Deși din interceptări rezultă că Marian Vanghelie este coordonatorul neasumat al campaniei lui Mircea Geoană, fostul primar a reacționat după dezvăluirea stenogramelor, afirmând că fișierele audio au fost prelucrate digital și că cele 200.000 de semnături nu sunt pentru Geoană, ci pentru partidul său, Partidul Social Democrat Independent din România (PSDI).

Mircea Geoană a calificat vineri orice speculație referitoare la o posibilă colaborare recentă cu Marian Vanghelie drept o „aberație”, subliniind că nu mai există nicio legătură între ei „de mai bine de peste 12 ani”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: