Skip to content
Sănătate

Dr. Adrian Streinu Cercel: Valul patru a început. El se va amplifica și undeva în septembrie vom fi pe culmile acestui val

Inquam Photos/Octav Ganea

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat vineri că valul patru a pandemiei a început deja și se va intensifica pe parcursul lunii următoare. De asemenea, masca și vaccinarea rămân în continuare cele mai bune soluții pentru stoparea pandemiei.

Valul patru a început. El se va amplifica și undeva foarte probabil, sfârșit de august sau foarte aproape în septembrie vom fi pe culmile acestui val.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că lumea trebuie să înțeleagă că această pandemie nu s-a terminat că această formă de Delta există pe teritoriul României, că am înregistrat mai multe focare cu Delta pe teritoriul României și să se uite foarte bine la cifrele care sunt arătate. De exemplu, în ultimele trei zile Bucureștiul este pe o pantă ușor ascendentă.

Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să poarte în continuare mască, că trebuie să se spele în continuare pe mâini, că nu trebuie să se frece la nas când se plimbă pe stradă, că trebuie să se vaccineze, că bine ar fi să se vaccineze. Vaccinul și cu masca sunt singurele ingrediente care ne pot scăpa mai repede de aceste valuri pandemice”, a declarat Adrian Streinu Cercel pentru B1 TV.

1 comentariu la “Dr. Adrian Streinu Cercel: Valul patru a început. El se va amplifica și undeva în septembrie vom fi pe culmile acestui val

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *