Skip to content
Puterea Știrilor Video

”Dragă Liviule, ne cerem scuze!” Codrin Ștefănescu susține că mai mulți membri #rezist regretă protestele din Piața Victoriei: Au înțeles că legile erau bune

flux24.ro

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), a declarat că mai mulți membri ai mișcării #rezist s-au întâlnit cu Liviu Dragnea și i-au prezentat scuze pentru protestele din Piața Victoriei, după ce au înțeles că ”legile erau bune”.

„Lumea a învățat după doi ani de zile că OUG 114 nu era pentru Dragnea să scape de la pușcărie, ci pentru plafonarea prețurilor la gaze și la energie. Mulți, după doi ani de zile, au înțeles că referendumul pentru familie nu era ca să nu intre Dragnea la pușcărie, ci să avem familia tradițională, strămoșească, așa cum spune Biserica Ortodoxă. Întâlnirile pe care Liviu Dragnea le-a avut cu cei din zona #rezist au fost cu <<Dragă Liviule, ne cerem scuze>>.

Virale, care sunt pe Tik Tok și în care spun: <<Iartă-mă pe mine că sunt prost că n-am votat și pe prietenul meu că e prost că a votat cu ăștia. Că pe vremea ta eu te înjuram, dar legile erau bune, eram protejați, tot ce era românesc era 51% marfă la raft, aveam bani de subvenții, bani de benzină, de motorină, de utilaje, încălzire, tot ce ne trebuie>> Și în cazul ăsta normal că interviul cu Dragnea și cu mine a început cu <<iartă-ne>>”, a mai spus secretarul general al Alianței Pentru Patrie (APP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *