Skip to content
Politică

Drăghici a DEMISIONAT din funcția de trezorier al PSD. Un fost ministru revine în funcția de purtător de cuvânt al partidului

news.ro
Mircea Drăghici, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, a demisionat din funcția de trezorier al PSD, a anunțat președintele executiv al partidului, Viorica Dăncilă.

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării tras pe linie moartă de Dragnea, revine în funcția de purtător de cuvânt al PSD, a mai spus Dăncilă.

Întrebată cu ce mandat merge la consultările de la PSD, Viorica Dăncilă a susținut un punct de vedere similar cu cel al lui Tăriceanu, și anume că un referendum pentru schimbarea Constituției nu trebuie să se mai suprapună cu un alt tip de scrutin. În sprijinul său, Dăncilă a invocat „recomandările Comisiei de la Veneția”.

Chestionată când ar trebuie organizat un astfel de referendum, care să transpună în Constituție referendumul pentru justiție convocat de președintele Klaus Iohannis, Dăncilă a răspuns: „Până în toamnă”, notând „nevoia de consens între partide”, în condițiile în care pentru aprobarea unei modificări a Constituției este nevoie de o majoritate de trei pătrimi în Parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *