Skip to content
Politică

Dragnea a rupt tăcerea privind ordonanța legată de amnistie și grațiere. Discuții cu Dăncilă și Toader

ziaruldeiasi.ro

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a rupt tăcerea luni seară în ceea ce privește ordonanța de urgență legată de amnistie și de grațiere. Vedeți mai jos ce discuții a avut șeful Camerei Deputaților cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Politicianul a transmis un mesaj pentru Digi24, în care a negat vehement faptul că Executivul va adopta o asemenea ordonanţă.

,,I-am întrebat pe doamna premier şi pe domnul ministru al Justiţiei dacă există vreo intenţie de adoptare a unui OUG de graţiere pentru şedinţa de Guvern de mâine. Amândoi au infirmat aceste zvonuri apărute în spaţiul public”, se arată în mesajul transmis de Liviu Dragnea.

Anterior, ministrul Tudorel Toader a declarat luni că la Ministerul Justiţiei nu există în dezbatere sau avizare o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că guvernul din care partidul său face parte nu va trece nicio ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

„De mult am încetat să comentăm zvonurile care apar. Sigur este că mâine nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere, așa cum ne informau zvonurile”, a declarat luni purtătorul de cuvânt şi vicepreşedinte al ALDE, deputatul Varujan Vosganian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *