Skip to content
" "
Politică

Dragnea a terminat toate problemele: s-a apucat de filosofia știucii pupate

cotidianul.ro

Din câte se pare, președintele PSD, Liviu Dragnea, a terminat de rezolvat toate problemele țării, așa că s-a apucat de filosofia știucii pupate.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a transmis luni guvernatorului Deltei Dunării, Grigore Baboianu, că nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie să o şi pupi, Dragnea replicând astfel unei declaraţii în care Baboianu îi reproşa că nu eliberase ştiucile capturate, informează Mediafax.

" "

„Nu ştiu cine este acest personaj, nu ştiu cum se numeşte, nu am auzit de el, sincer. Nu ştiu cât de pescar este. Este lipsa mea că nu-l cunosc. Nu orice ştiucă pe care o prizi trebuie s-o pupi. Vă spun sincer. Eventual se zice că trebuie să pupi prima ştiucă, care la mine a fost acum mulţi ani. Doi: eu nu capturez peşti. Orice peşte pe care l-am prins a fost eliberat înapoi în apă, nu numai la acea partidă de pescuit. Trei: de unde ştie acest domn că eu am pescuit în Deltă atunci? Vorbeşte să se afle în treabă. A auzit cumva că va fi schimbat sau l-a păcălit cineva că va fi schimbat şi e nervos?” s-a întrebat retoric Dragnea.

Presa a relatat cum Grigore Baboianu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru că nu ar fi eliberat mai multe ştiuci la o partidă de pescuit în Deltă: „Este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară. Ar fi putut demonstrativ să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!»”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *