Skip to content
Politică

Dragnea a trecut la amenințări: Trebuie făcută o plângere

turnulsfatului.ro

În Partidul Social Democrat este mare vâlvă după ce jurnaliștii de la Rise Project au făcut publice mesaje de pe grupul de Whatsapp al social-democraților din perioada celebrei Ordonanțe 13.

Dacă mai mulți lideri ai PSD au făcut mai multe declarații cu privire la mesajele ce au provocat reacții aprinse, liderul partidului a fost mai tranșant în fața jurnaliștilor.

Președintele PSD a afirmat marți în fața presei că nu își amintește de convorbirile de pe Whatsapp din grupul „Comunicatorii PSD”, unde sunt prezenți cei mai importanți membri ai partidului, care au fost publicate de către Rise Project.

„Eu nu îmi păstrez toate conversațiile că ar însemna să-mi bubuie telefonul. Dacă acele conversații ar fi adevărate, vreau probe indubitabile, nu print screen-uri. Nu a fost niciodată vorba de organizarea unor contramanifestații, ci doar organizarea unui miting al simpatizanților PSD. Partidul are vreo 12 grupuri pe Whatsapp, suntem deschiși„, a declarat Liviu Dragnea.

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat mesajele dintre personajele care au pus la cale Ordonanţa 13. Grupul de pe Whatsupp se numeşte „Comunicatori PSD” şi este alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD. Aproape toți, demnitari publici. Miniștri, foști și actuali, deputați, senatori – spuma PSD – au funcționat atunci ca o celulă de criză, dezvăluie Rise Project.

Cu toate că nu își amintește dacă acele conversații au avut loc sau nu, Liviu Dragnea amenință jurnaliștii cu plângeri penale pentru divulgarea unor conversații private.

„Am vorbit cu colegii mei, consultă câţiva avocaţi. Cred că ar trebui făcută o sesizare, o plângere, ceva de genul acesta, ca să vedem, dacă acele conversaţii sunt adevărate, să vedem cum au fost obţinute. Sigur că poate părea un moft, dar secretul corespondenţei şi al convorbirilor private trebuie respectat”, amenință Dragnea, potrivit B1.

Citiți și: Cutremur în PSD. Presa a pus mâna pe mesajele secrete ale lui Dragnea din perioada OUG. 13

Liderii PSD își revin din pumnii Rise Project. Șerban Nicolae: Mă dezgustă gestul celui care a dat informaţiile EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *