Skip to content
Politică

Dragnea acuză: lider PSD, amenințat de șeful Radioului

www.ziarulincomod.ro

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a lansat, marți, o acuzație explozivă, susținând că liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Florin Pâslaru, ar fi fost amenințat de către Ovidiu Miculescu, președintele-director general al Radiodifuziunii Române.

CITIȚI ȘI: UPDATE Legea lui Dragnea privind eliminarea a 102 de taxe, VOTATĂ

Amenințarea ar fi fost proferată în contextul proiectului de lege inițiat de către Dragnea, care prevede eliminarea a 102 de taxe non-fiscale. Dezvăluirea a fost făcută, marți, în jurul prânzului, când șeful PSD a vorbit în fața plenului Camerei Deputaților.

„Am auzit aici că unii colegi din sală au votat o escrocherie. Este o minciună. Noi n-am spus și nu vom spune că introducem o taxă nouă, pentru că n-am introdus niciodată o taxă nouă. O să prezentăm toate aceste 102 taxe, de când și cine le-a inventat. PSD-ul a redus mereu taxele. Cât privește bugetul pentru TVR și pentru Radio, spun a zecea oară și a suta oară: și acum, aceste instituții iau bani de la bugetul de stat și nu le afectează independența”, a punctat Liviu Dragnea.

În continuare, referindu-se la directorul radioului public, Dragnea a vorbit despre presiunile făcute de către Miculescu pentru ca taxa radio-tv să nu fie eliminată.

„Cum și-a permis acum câteva minute să-l amenințe la telefon pe liderul grupului PSD (din Camera Deputaților – n.r.), spunându-i: «O să vedeți voi ce v-așteaptă!»?” s-a întrebat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *