Skip to content
Politică

Dragnea acuză nereguli tehnocrate grave. Răspunsul lui V. Voiculescu DOCUMENT

evz.ro

Președintele PSD, Liviu Dragnea, acuză nereguli grave pe care tehnocrații le-ar fi lăsat în urmă. Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu îi răspunde cu un document.

Dragnea a afirmat joi că a discutat la Parlament cu actualul ministru al Sănătății, Florian Bodog, care „era foarte supărat”, pentru că „se pare că o să găsească niște documente privind închiderea a 100 de spitale”.

„În ministere găsesc tot felul de lucruri (noii miniștri — n.r.). Ministrul Sănătății am înțeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsescă niște documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. În fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă ‘mine’ în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic. (…) Ministrul Sănătății a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat”, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Vlad Voiculescu i-a răspuns pe Facebook președintelui Camerei Deputaților, atașând postării un document (disponibil AICI) semnat de către cel dintâi în mandatul ministerial, document care arată cum Ministerul Sănătății a păsuit cu un an spitalele care nu își îndepliniseră condițiile de funcționare.

„Aud că domnul Dragnea spune la televizor că tocmai a descoperit la minister că eu voiam să inchid vreo 100 de spitale.

Dacă o să conducă tara asa cum întelege sistemul sanitar, atunci din «grădina maicii domnului» (felicitări pentru metaforă, doamna Birchall!) ne va transforma rapid in ograda unde a ințărcat mutu’ iapa.

#caiverzipepereți
#numaifumațlapartid

PS La tehnocrați era acest obicei … să ne facem temele înainte să vorbim. Dacă cineva de la PSD vrea totusi să-și ajute șeful să înțeleagă, poate citi aici: goo.gl/7lI74f este mesajul lui Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *